Πέρυσι, η OnePlus και η Oppo ανακοίνωσαν ότι θα συγχωνευθούν και ως μέρος αυτής της συναλλαγής, οι δύο εταιρείες (και οι δύο ανήκουν στην BBK Electronics) συνδύασαν τις μονάδες λογισμικού τους. Το σχέδιο ήταν να συγχωνευθεί το OxygenOS UI της OnePlus με το Color OS UI της Oppo για να δημιουργηθεί ένα «ενοποιημένο UI» που θα έκανε το ντεμπούτο του σε ένα νέο τηλέφωνο OnePlus του 2022. Αυτό θα έπρεπε να ήταν το τέλος του OxygenOS.

Ενώ το OnePlus 10 Pro έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα, αντί για ενοποιημένο λειτουργικό σύστημα, το τηλέφωνο διαθέτει το Color OS της Oppo. Και για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο μπερδεμένα, η OnePlus ανακοίνωσε ότι έρχεται το OxygenOS 13. Στον ιστότοπό της, η OnePlus είπε: «Τώρα, είναι ήδη το 2022 και ενώ δεν μπορούμε ακόμα να μεταβούμε σε εκδηλώσεις εκτός σύνδεσης (είμαι σίγουρος ότι όλοι στην ομάδα κοινότητας θα ήθελαν να σας γνωρίσουν από κοντά), επαναφέρουμε το online OEF (Open Ear Forums) για να ξεπεράσουμε την απόσταση μεταξύ μας με ένα ολοκαίνουργιο θέμα – το OxygenOS 13».

Πιθανώς, το OxygenOS 13 βασίζεται στο Android 13 και υπάρχει πιθανότητα η OnePlus να έχει παραιτηθεί από την αρχική ανακοίνωση και να έχει αποφασίσει να παραμείνει στο OxygenOS αντί για το προαναφερθέν ενοποιημένο λειτουργικό σύστημα. Δεν είναι γνωστό εάν μια τέτοια απόφαση είναι βραχυπρόθεσμη ή πολύ μεγαλύτερη. Η OnePlus ανακοίνωσε επίσης ότι 15 επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εικονικά το Open Ear Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το θέμα είναι το OxygenOS 13, αυτό είναι ένα γεγονός που οι φανατικοί θαυμαστές της OnePlus δεν θα θέλουν να χάσουν. Και η εταιρεία προσθέτει ότι «Με ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα, είμαστε βέβαιοι ότι δεν χρειάζεται να σας πείσουμε να κάνετε αίτηση»!

Διαβάστε επίσης:  Galaxy S23 Ultra vs S22 Ultra: σύγκριση καμερών

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για να παρακολουθήσουν το Open Ear Forum μπορούν να υποβάλουν αίτηση από τώρα έως τις 18 Φεβρουαρίου. Για να υποβάλετε μια αίτηση, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια έρευνα έξι λεπτών που ζητά τη διεύθυνση email σας, το όνομα της κοινότητάς σας στο OnePlus και εάν θα σας ενδιέφερε να συμπληρώσετε μια συμφωνία μη αποκάλυψης εάν προσκληθεί να συμμετάσχει στο φόρουμ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου στις 19:30 – 21:30 HKT/ 17:00 – 19:00 IST/ 13:30 – 15:30 CEST/ 7:30 – 9:30 EST.

Η OnePlus λέει, «Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που έχουμε φέρει στο Open Ears Forums μέχρι σήμερα, επομένως μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία. Τα σχόλιά σας θα είναι καθοριστικά για τη διαμόρφωση μιας από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις λειτουργικού μας συστήματος. Η ομάδα OxygenOS είναι δύσκολη στη δουλειά και θέλουν να σε ακούσουν»!.

------------------------- -------------------------

Ακολουθήστε το Gizchina Greece στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα, όλα τα τεχνολογικά νέα! Αν ψάχνετε HOT προσφορές, κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Telegram!

[Πηγή] :